Det lönar sig inte att vara en snåljåp

Du vill ha ditt drömbadrum. Outsinlig inspiration för projektet får du genom glassiga tidskrifter, Pinterest och Instagram. Men det är betydligt mer komplext att sedan designa och skapa badrummet. Ofta görs kompromisser för att hålla ner kostnaderna, men det kan få dyra konsekvenser i ett senare skede. Här är några tips för att förhindra att det händer.

Sigma50 och Sigma21 nya metallfärger
Stort sortiment av spolplattor

Kvalitet först och främst
Om man har en budget och en bra inspirationsbas kan problem och orosmoment upptäckas i god tid.
Tips 1: Gör en noggrann budget och bestäm hur badrummet ska se ut.

Mellan dröm och verklighet
Om planerna är klara kan installatörer eller arkitekter hjälpa till att skapa den mest passande lösningen för dina drömmar.
Tips 2: Det är till stor hjälp att ha en erfaren och skicklig partner vid sin sida

Känn!
Ett badrum handlar inte bara om utseende – det handlar också om hur det fungerar att använda. Glassiga tidskrifter, Pinterest och Instagram kan vara vilseledande när det gäller kvalitet och känsla.
Tips 3: Gå till showrooms, mässor och utställningar för att röra vid produkterna och känna deras kvalitet innan du fattar några beslut.

Om kvaliteten och tillverkaren håller sina löften kommer du att trivas med ditt drömbadrum i många år framöver.

Här får du ett sista tips: allt som installeras bakom väggen, från rör till vattencistern är svåra att reparera och byta ut. Därför ska du alltid satsa på kvalitet.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

Alltid uppdaterad

Fyra bilder från Geberit Tips & Tricks

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar några nyheter, evenemang eller tips för badrummet. Håll dig uppdaterad med de senaste produkterna, viktiga datum för din kalender och mer information om renlighet, optimering av utrymme, komfort, design, användarvänlighet och tillgänglighet i badrummet.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Vilket badrum är rätt för dig?

Exakt vilka behov har du? Är det utrymme, renhet eller design som är viktigast för dig? Vill du ha användarvänliga produkter? Föredrar du den extra komfort som exempelvis Geberit AquaClean duschtoalett ger? Eller vill du ha en universell design? Oavsett vilket så förenklar våra badrumslösningar dina dagliga rutiner.

Mer utrymme i badrummet
En högre nivå av renhet i badrummet
Mer funktionell design i badrummet
Mer komfort i badrummet
Ökad tillgänglighet i badrummet
Mer användarvänligt badrum