Extra fräschhet i badrummetDuoFresh luktutsugningsenhet

Dåliga lukter i badrummet är ett allmänt problem och det finns många kreativa sätt för att försöka bli av med dem – från att tända tändstickor och spaya luftfräschare till att lämna fönstret på vid gavel. Vi reflekterar egentligen aldrig över hur stor roll lukter spelar i våra dagliga liv. Även en svag lukt triggar en reaktion vilket betyder att vår hjärna associerar fräscha dofter med positiva känslor – och tvärtom.

Luftfräschare döljer bara problemet tillfälligt och att öppna fönster släpper in kylan. Geberit DuoFresh-modul fungerar utan ovälkomna sidoeffekter. Luktutsugningsmodul och belysning styrs automatiskt av en närhetssensor. Luften dras ut direkt från toaletten och förs tillbaka in i badrummet när den renats. DuoFresh-modulen kan installeras i alla Geberit Sigma installationsfixturer och kombineras med en mängd spolplattor i Sigma-serien.

DuoFresh luktutsugningsmodul eliminerar inte bara dålig lukt, den erbjuder också andra intelligenta funktioner. Exempelvis finns en tillvalsfunktion som genom en sensor startar luktutsugningen när någon närmar sig toaletten. DuoFresh har också ett orienteringsljus som tänds automatiskt vid nattliga toalettbesök.

Spolplattan Geberit Sigma50

Mycket frisk luft med liten ansträngning

Har du länge velat njuta av fördelarna med ett luktfritt badrum men dragit dig för den stora renoveringsinsatsen? Eller planerar du just nu ett nytt badrum? I båda fallen är Geberit DuoFresh luktutsugningsmodul lösningen.

Geberit spolplattor

Mer verktyg för digFå inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

3D Badrumsplanering


Planera ditt badrum online genom att använda 3D view och välj mellan flera olika alternativ.

Produkter för mer komfort i badrummet