En högre nivå av renheti badrummet

En högre nivå av renhet i badrummet

I en perfekt värld skulle badrummet alltid se nystädat ut. Men vem gillar egentligen att städa? De flesta vill inte lägga sin dyrbara tid på att rengöra toaletter, tvättställ och duschar. Eller på att skrubba svåråtkomliga hörn, tråkiga ytor och obekvämt placerade handtag. Vi alla drar oss nog för att rensa hår i avloppet eller att rengöra toaletten med en toalettborste. Till och med fingeravtryck på glansiga ytor är irriterande och svåra att få bort. Det är anledningen till att vi utvecklar lösningar som förhindrar att smuts samlas – och samtidigt minimerar städningen.

Better bathrooms, better lives

Mer verktyg för digFå inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

3D Badrumsplanering


Planera ditt badrum online genom att använda 3D view och välj mellan flera olika alternativ.

Användbar information och smarta funktioner för ökad renhet

Produkter för bättre renhet i badrummet

Vilket badrum är rätt för dig?

Vilka är just dina behov? Är utrymme, renhet eller design viktigt för dig? Vill du ha användarvänliga produkter eller skulle du föredra den extra komforten som till exempel Geberit AquaClean duschtoalett har att erbjuda? Eller föredrar du en universell design? Oavsett vilka dina behov är, förenklar vi din dagliga rutin med våra smarta badrumslösningar.

Mer utrymme i badrummet
Mer funktionell design i badrummet
Mer komfort i badrummet
Ökad tillgänglighet i badrummet
Mer avändarvänligt badrum

Skapa ditt personliga badrumGeberit Badrumsmagasin

Geberit Badrumsmagasin

Upptäck Geberit badrumsserier och få massor av ideér och inspiration i vårt Badrumsmagasin. Låt dig inspireras av designspråk, smarta funktioner och färgkombinationer och skapa ditt personliga badrum. Det finns en lösning för alla behov, oavsett om du föredrar produkter som är enkla att använda eller om du vill njuta av den extra komforten. Våra smarta badrumslösningar förenklar din vardag.

Ladda ner eller bläddra i Geberit Badrumsmagasin här  (65 MB)