Idéer för badrumsrenovering

Hur gör man om ett äldre badrum? Två lyckade exempel med före- och efterbilder från Schweiz och Norge ger inspiration till modern badrumsdesign.

Före och efter: designa ett modernt badrumExempel från Schweiz

Mörkt, omodernt, skadat – så var badrummet för familjen D'Apice Herger från Schweiz före renoveringen. Lyckligtvis kunde familjen renovera badrummet och göra det mer modernt. Väggarna revs, de gamla produkterna demonterades och det mörka badrummet förvandlades till en ljus, modern oas av välbefinnande på bara några veckor.

Komfort är viktigt i det nya badrummet. Med samordnade sanitetsprodukter och val av enkla färger och material, inklusive stenliknande kakel och badrumsmöbler i trä, blev badrummet en succé.

Före och efter: Golvjämn dusch

En golvjämn dusch ersätter duschkabinen i det renoverade badrummet. Denna lösning är mer bekväm och säkrare att kliva in i. Golvrännan Geberit CleanLine matchar de grå kakelplattorna med sin smala design och effektiva vattendränering. Glasväggen släpper in tillräckligt med ljus i rummet, vilket gör att duschen verkar mindre skrymmande.

Badrum med en trång duschhörna, badkar och golvstående WC
En duschtoalett mellan en modern duschlösning och ett badkar

Alternativ för kakelExempel från Norge

Innan renoveringen tyckte ägarna att det sex kvadratmeter stora badrummet i ett hus på Saetre i Norge var gammalt och obekvämt. Kalla, ljusblå stenplattor och badrumsmöbler i trä satte tonen.

Det lilla badrummet ser mycket större ut

Efter renoveringen skapar vita marmorplattor på väggar och golv en harmonisk och tidlös design. De ger rummet en ljus och trevlig atmosfär. Stora plattor gör också att rummet verkar större.

Badrumsrenovering: tips och inspiration

Mer verktyg för digFå inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

3D Badrumsplanering


Planera ditt badrum online genom att använda 3D view och välj mellan flera olika alternativ.

Produkter med bra design i badrummet

Läs om liknande ämnen