Mer användarvänligtBadrum

Produkter som är intuitiva och enkla att använda - för alla som vill vara säkra på att de har optimal funktionalitet efter en badrumsrenovering

Sanitetsprodukter för badrum måste vara användarvänliga. Dina dagliga badrumsrutiner ska vara så intuitiva och fria från stress som möjligt. Produkter som är så komplicerade att du måste ha användarmanualen nära till hands är en källa till irritation, frustration och stress och kostar värdefull tid och pengar. Därför utvecklar vi lösningar som är pålitliga, enkla att använda och som kräver minimalt underhåll.

Better bathrooms, better lives

Mer verktyg för digFå inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

3D Badrumsplanering


Planera ditt badrum online genom att använda 3D view och välj mellan flera olika alternativ.

Vilket badrum är rätt för dig?

Vilka är just dina behov? Är utrymme, renhet eller design viktigt för dig? Vill du ha användarvänliga produkter eller skulle du föredra den extra komforten som till exempel Geberit AquaClean duschtoalett har att erbjuda? Eller föredrar du en universell design? Oavsett vilka dina behov är, förenklar vi din dagliga rutin med våra smarta badrumslösningar.

Mer utrymme i badrummet
Högre nivå av renhet i badrummet
Mer funktionell design i badrummet
Mer komfort i badrummet
Ökad tillgänglighet i badrummet

Skapa ditt personliga badrumGeberit Badrumsmagasin

Geberit Badrumsmagasin

Upptäck Geberit badrumsserier och få massor av ideér och inspiration i vårt Badrumsmagasin. Låt dig inspireras av designspråk, smarta funktioner och färgkombinationer och skapa ditt personliga badrum. Det finns en lösning för alla behov, oavsett om du föredrar produkter som är enkla att använda eller om du vill njuta av den extra komforten. Våra smarta badrumslösningar förenklar din vardag.

Ladda ner eller bläddra i Geberit Badrumsmagasin här  (65 MB)