Geberit AquaClean Mera

Geberit AquaCleanDuschtoalett

Har du funderat på varför vi oftast använder vatten för rengöring men väljer papper efter toalettbesöket? Vatten är det naturligaste och mest skonsamma sättet att rengöra huden utan att orsaka irritation, vilket är särskilt viktigt för vårt känsliga intimområde.

Det ger anledning till fler diskussioner om våra etablerade badrumsrutiner och introduktion av ny teknik – i syfte att säkerställa skonsam, hygienisk och noggrann rengöring. Upptäck mer om hur rengöring med vatten förbättrar vårt välbefinnande.

Våra ökade krav på bättre hygienstandard pressar också efterfrågan på tekniska lösningar som kan uppfylla dem. En duschtoalett rengör dig grundligt och rent med en knapptryckning efter varje toalettbesök tack vare en mjuk och behaglig vattenstråle. En duschtoalett gör att du förhöjer din badrumsupplevelse och även sparar papper jämfört med konventionella toaletter.

Geberit AquaClean duschtoalett kombinerar en unik duschstråle med en attraktiv design. De ger estetiskt tilltalande lösningar i badrummet som också erbjuder maximal komfort. Med ett brett sortiment av sofistikerade produkter som sömlöst kan integreras i praktiskt taget alla badrum lägger vi stor vikt vid kombinationen av funktion och design. Förutom en oöverträffad känsla av fräschör och renhet kan du även njuta av ett stilrent och modernt badrum varje dag.

Geberit AquaClean handlar om kvalitet från en enda leverantör. Ta reda på mer om hur Geberit etablerade sig som marknadsledande i Europa. Vi är stolta över våra tidlösa och eleganta produkter, vår breda erfarenhet inom duschtoalettbranschen och smarta installationslösningar som förvandlar ditt badrum till ett spa på nolltid. Upptäck historien om Geberit AquaClean.

Upplev själv den unika känslan av AquaClean duschtoalett. Besök oss på ett kommande event eller mässa. Du kan också kontakta våra återförsäljare för att prova och få en demonstration.

Tycker du om att lyxa till det? Varför inte besöka någon av de utvalda hotell som har Geberit AquaClean och njuta av extra välbefinnande under nästa vistelse.

När du tagit beslutet att köpa en duschtoalett vill du förvissa dig om att du inte bara kan lita på en förstklassig produkt, men också en pålitlig partner som kommer att stötta dig före, under och efter köpet.