Sofistikerad badrumsrenovering

Badrumsrenoveringar kan vara kostsamma projekt, vilket betyder att bra planering och hållbara produkter är väldigt viktiga. Resultatet blir långvarig glädje i badrummet.

Rörigt badrum före renovering, med golvstående toalett
Vägghängd WC för harmonisk badrumsdesign

I detta exempel, förvandlas ett gammalt rörigt badrum till ett prydligt och elegant rum.

Utrymme är lyx

Att bara installera en ny vägghängd toalett och ett tvättställ med matchande underskåp ger ett mycket prydligare och renare badrum. Det beror bland annat på den fria golvytan under toaletten och underskåpet, som får rummet att kännas större.

Renhet betyder komfort

Ett väldesignat badrum är inte enbart en fråga om design och färger – hygien och renhet spelar också en viktig roll. Att undvika hörn och kanter – som kan ses i exemplet med den vägghängda toaletten – tar bort vinklar och vrår som annars måste rengöras noggrant. Ju mindre tid du behöver lägga på att rengöra badrummet, desto mer tid kan du njuta av det.

Harmonisk design

När du köper en ny soffa så är du noga med att den ska passa stilen i ditt hem. Harmoni är något du ska sträva efter också när du väljer toalett, tvättställ och badrumsmöbler. Du tar hänsyn till krav såsom renlighet, komfort och användarvänlighet när du väljer produkter till ditt badrum. Och design är pusselbiten som fulländar den perfekta badrumsmiljön.

Planerar du ett nytt badrum?Bli inspirerad

NyhetsbrevRegistrera dig nu

Håll dig uppdaterad


Vårt nyhetsbrev erbjuder spännande insikter och praktiska tips om hur ditt badrum kan göra livet enklare.

Produkter med bra design i badrummet

Läs liknande artiklar