Mer utrymmei badrummet

Smarta funktioner och produkter som skapar utrymme - för dem som inte vill kompromissa med funktionalitet eller förvaringsutrymme.

Men vem har egentligen tillräckligt med utrymme hur man än bor, inte bara i badrummet? För de allra flesta människor är badrummet knappast ett rymligt rum. När det kommer till att utforma ett nytt badrum har människor ofta höga ambitioner, och det borde de också! Men verkligheten ser ofta annorlunda ut. De flesta människor behöver platsbesparande lösningar som är både funktionella och ser bra ut, särskilt på gästtoaletten. Det är därför vi utvecklar produktuer som maximerar tillgängligt utrymme och skapar mer förvaringsutrymmen.

Better bathrooms, better lives

Mer verktyg för digFå inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

3D Badrumsplanering


Planera ditt badrum online genom att använda 3D view och välj mellan flera olika alternativ.

Användbar information och smarta funktioner för mer utrymme

Vilket badrum är rätt för dig?

Vilka är just dina behov? Är utrymme, renhet eller design viktigt för dig? Vill du ha användarvänliga produkter eller skulle du föredra den extra komforten som till exempel Geberit Aquaclean duschtoalett har att erbjuda? Eller föredrar du en universell design? Oavsett vilka dina behov är, förenklar vi din dagliga rutin med våra smarta badrumslösningar.

Högre nivå av renhet i badrummet
Mer funktionell design i badrummet
Mer komfort i badrummet
Ökad tillgänglighet i badrummet
Mer användarvänligt badrum

Skapa ditt personliga badrumGeberit Badrumsmagasin

Geberit Badrumsmagasin

Upptäck Geberit badrumsserier och få massor av ideér och inspiration i vårt Badrumsmagasin. Låt dig inspireras av designspråk, smarta funktioner och färgkombinationer och skapa ditt personliga badrum. Det finns en lösning för alla behov, oavsett om du föredrar produkter som är enkla att använda eller om du vill njuta av den extra komforten. Våra smarta badrumslösningar förenklar din vardag.

Ladda ner eller bläddra i Geberit Badrumsmagasin här  (65 MB)