Ökad tillgängligheti badrummet

Geberit CleanLine golvränna

Lättåtkomliga, nivåfria badrum – för alla som vill ha en mångsidig design oavsett ålder eller särskilda behov

Tillgänglighet i hemmet, inte minst i badrummet, är något mycket viktigt som är väl värt att ta med i planeringen. Att skapa rum som passar alla åldrar är en fördel för alla – från barn till personer med funktionsnedsättningar. Ett badrum med tillgänglighet som är anpassad för framtiden ger en känsla av långsiktig bekvämlighet. Därför, oavsett ålder, är det smart att föra ämnet på tal när du designar och planerar badrummet och ha det i åtanke genom hela processen. Att investera i ett badrum ska inbegripa långsiktiga hänsyn. Därför utvecklar vi lösningar som gör din vardag lite enklare även på lång sikt, så att du kan njuta av obegränsad rörlighet.

Better bathrooms, better lives

Mer verktyg för digFå inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

3D Badrumsplanering


Planera ditt badrum online genom att använda 3D view och välj mellan flera olika alternativ.

Vilket badrum är rätt för dig?

Vilka är just dina behov? Är utrymme, renhet eller design viktigt för dig? Vill du ha användarvänliga produkter eller skulle du föredra den extra komforten som till exempel Geberit AquaClean duschtoalett har att erbjuda? Eller föredrar du en universell design? Oavsett vilka dina behov är, förenklar vi din dagliga rutin med våra smarta badrumslösningar.

Mer utrymme i badrummet
Högre nivå av renhet i badrummet
Mer funktionell design i badrummet
Mer komfort i badrummet
Mer användarvänligt badrum

Skapa ditt personliga badrumGeberit Badrumsmagasin

Geberit Badrumsmagasin

Upptäck Geberit badrumsserier och få massor av ideér och inspiration i vårt Badrumsmagasin. Låt dig inspireras av designspråk, smarta funktioner och färgkombinationer och skapa ditt personliga badrum. Det finns en lösning för alla behov, oavsett om du föredrar produkter som är enkla att använda eller om du vill njuta av den extra komforten. Våra smarta badrumslösningar förenklar din vardag.

Ladda ner eller bläddra i Geberit Badrumsmagasin här  (65 MB)