Mer funktionell designi badrummet

En enkel och tidlös design som är lätt att kombinera – för dig som vill ha modern elegans och ett brett sortiment av färger och material.

Olika personer har olika smak när det gäller badrum. För att tillgodose krav på personliga lösningar erbjuder vi produkter i ett brett urval av former, färger och material. Förutom tidlös, elegant design är det viktigt att bra design även har funktionella produktegenskaper. På Geberit är perfekt funktionalitet och attraktiv design inte något motsägelsefullt. Tvärtom tror vi att de kompletterar varandra. Därför utvecklar vi våra produkter enligt parollen ”Design Meets Function”.

Better bathroom, better lives

Mer verktyg för digFå inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

3D Badrumsplanering


Planera ditt badrum online genom att använda 3D view och välj mellan flera olika alternativ.

Användbar information och smarta funktioner för ökad funktionell design

Produkter med bra design i badrummet

Vilket badrum är rätt för dig?

Vilka är just dina behov? Är utrymme, renhet eller design viktigt för dig? Vill du ha användarvänliga produkter eller skulle du föredra den extra komforten som till exempel Geberit AquaClean duschtoalett har att erbjuda? Eller föredrar du en universell design? Oavsett vilka dina behov är, förenklar vi din dagliga rutin med våra smarta badrumslösningar.

Mer utrymme i badrummet
Högre nivå av renhet i badrummet
Mer komfort i badrummet
Ökad tillgänglighet i badrummet
Mer användarvänligt badrum

Skapa ditt personliga badrumGeberit Badrumsmagasin

Geberit Badrumsmagasin

Upptäck Geberit badrumsserier och få massor av ideér och inspiration i vårt Badrumsmagasin. Låt dig inspireras av designspråk, smarta funktioner och färgkombinationer och skapa ditt personliga badrum. Det finns en lösning för alla behov, oavsett om du föredrar produkter som är enkla att använda eller om du vill njuta av den extra komforten. Våra smarta badrumslösningar förenklar din vardag.

Ladda ner eller bläddra i Geberit Badrumsmagasin här  (65 MB)