Mer komforti badrummet

Produkter som ger komfort och hygien i badrummet – för alla som letar efter extra fräschör, välbefinnande och renhet.

Att känna sig fräsch, ren och bekväm är ett mänskligt behov. God personlig hygien ökar ditt självförtroende och har en positiv inverkan på din omgivning. Behovet av komfort är ännu större och upplevelsen i badrummet omfattar de flesta av våra sinnen: lukt, syn, känsel och hörsel. En behaglig ljudnivå är väldigt viktig – de flesta vill att badrummet ska vara en tyst oas där man kan fly det hektiska vardagslivet för en stund. Därför utvecklar vi lösningar som ger lite extra komfort.

Better bathrooms, better lives

Mer verktyg för digFå inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

3D Badrumsplanering


Planera ditt badrum online genom att använda 3D view och välj mellan flera olika alternativ.

Användbar information och smarta funktioner för ökad komfort

Produkter för mer komfort i badrummet

Vilket badrum är rätt för dig?

Vilka är just dina behov? Är utrymme, renhet eller design viktigt för dig? Vill du ha användarvänliga produkter eller skulle du föredra den extra komforten som till exempel Geberit AquaClean duschtoalett har att erbjuda? Eller föredrar du en universell design? Oavsett vilka dina behov är, förenklar vi din dagliga rutin med våra smarta badrumslösningar.

Mer utrymme i badrummet
Högre nivå av renhet i badrummet
Mer funktionell design i badrummet
Ökad tillgänglighet i badrummet
Mer användarvänligt badrum

Skapa ditt personliga badrumGeberit Badrumsmagasin

Geberit Badrumsmagasin

Upptäck Geberit badrumsserier och få massor av ideér och inspiration i vårt Badrumsmagasin. Låt dig inspireras av designspråk, smarta funktioner och färgkombinationer och skapa ditt personliga badrum. Det finns en lösning för alla behov, oavsett om du föredrar produkter som är enkla att använda eller om du vill njuta av den extra komforten. Våra smarta badrumslösningar förenklar din vardag.

Ladda ner eller bläddra i Geberit Badrumsmagasin här  (65 MB)