Hitta ett Showroom nära digOch få tips och råd på plats

Geberit showroom för badrum

Letar du efter idéer till ditt nya badrum? Eller vill du förbättra ditt befintliga badrum? I våra badrumsutställningar hittar du moderna badrumsmöbler, toaletter och tvättställ och mycket mera. Det stora urvalet av form, färg och material erbjuder produkter för varje smak och behov. Låt oss inspirera dig.

Våra kompetenta rådgivare finns till hands för att hjälpa dig på plats. De hjälper dig att förvandla ditt badrum till en mysig oas. Upplev Geberits produkter i ett showroom nära dig.

För att säkerställa att vissa produkter verkligen är tillgängliga i utställningen du vill besöka, kontakta gärna butiken innan ditt besök för att vara på den säkra sidan.
Tack för din förståelse.

Geberit virtuella showroomInspirerande och informativt

Vårt virtuella showroom är det perfekta sättet att förbereda sig för ett möte med din installatör eller ett besök i ett showroom. På din online-resa genom vårt produktsortiment kan du få en inblick i våra olika badrumsserier så att du är redo att ställa rätt frågor hos Geberit-återförsäljaren.

Se vilka smarta funktioner eller produkter som kan göra din vardag enklare, hur du kan få bättre förvaringsmöjligheter och den bästa komforten i badrummet. Bli inspirerad - vi visar dig hur.

Så fungerar Geberits virtuella showroom

Onlineverktyget ger dig möjlighet att navigera fritt genom hela utställningen. Om du ser produker som intresserar dig visas ytterligare information om du klickar på dem. Vårt virtuella showroom är enkelt och intuitivt att använda.