Better bathrooms, better livesVad är viktigt för dig i badrummet?

Geberit har som mål att använda innovativa sanitetsprodukter för att långsiktigt förbättra människors livskvalitet. För att förstå slutanvändarnas specifika behov, genomförde vi en undersökning i Europa. Vi identifierade då sex huvudsakliga krav – renhet, användarvänlighet, komfort, optimering av utrymme, design och tillgänglighet. Geberit utvecklar och erbjuder produkter och lösningar som motsvarar alla dessa krav. Vad söker du?

Inspiration till ett nytt badrum och toalett

På Geberit vill vi förse dig med produkter som inte bara är vackra att titta på, utan också funktionella/lätta att använda och enkla att rengöra. Med våra produkter blir toalettbesöket en helt ny erfarenhet.

Få inspiration för ditt nya badrum i galleriet nedan. Här har vi samlat ett urval av våra vackra och populära badrumsserier.

Nytt badrum - nya behov

Oavsett om du själv planerar ditt nya badrum eller har en arkitekt som hjälper dig, är det alltid en bra idé att starta processen genom att identifiera dina behov. De kan mycket väl ha förändrats.

Din familj kanske har vuxit? Eller har den blivit mindre? Kanske har din rörlighet förändrats, och du vill ha ett badrum som är mer tillgängligt. När du känner till dina behov kan en professionell rådgivare bättre vägleda dig om vilken lösning som kommer att vara rätt för dig.

Planera ett nytt badrum

När du dagligen använder ditt badrum och toalett tänker du kanske inte på inredningen bakom väggarna.

När du väljer att arbeta med Geberits sanitetsprodukter begränsas du inte av hur ditt badrum hittills har inretts. Installationen av Geberits produkter är i själva verket flexibel – på båda sidor av väggen. Detta gör det enkelt att få det badrum du drömmer om.

Välj sanitetsprodukter i tidlösa och hållbara material

Vi vill presentera några av de produkter som vi är stolta över att ha i vårt sortiment. Gemensamt för alla våra sanitetsprodukter är att de är ansvarsfullt tillverkade av fina och hållbara material. Använd dem som inspiration till ditt nya badrum. Ibland kan en produkt, en färg eller materialyta vara startpunkten för en hel designprocess.

Rådfråga en installatör eller inredningsarkitekt

Processen med att renovera eller bygga ett helt nytt badrum börjar ofta med att man letar efter inspiration och visualiserar hur rummet ska se ut. Du kan själv välja att ansvara för hela renoveringen, men en möjlighet är också att involvera en professionell inredningsarkitekt eller installatör. De känner till installationerna – även bakom väggarna, vilket ger en extra dimension i planeringen.

Dessutom kan de ha ett alternativ som matchar dina behov ännu bättre än de sanitetsprodukter du har hittat för ditt badrum.

Fördelen med att involvera proffs i planeringen av en helt ny badrumsmiljö är att ett proffs kan komma med nya idéer och råd som du kanske inte tänker på.

Exempelvis möjligheten att ljudisolera rören i badrummet för att dämpa ljudnivån. Eller att välja en toalett med luktutsugning så att badrummet får en fräsch luft för alla.

Planera ditt drömbadrum med vårt inspirationsverktyg

Letar du efter nya idéer till ditt badrum? Oavsett om du behöver bygga nytt, renovera hela badrummet eller bara byta ut några enstaka element, bör du prova vårt inspirationsverktyg.

När du svarat på några frågor kommer du att få passande idéer för ditt badrum. Använd ett par minuter – det kommer att vara värt tiden. När du är klar får du en icke-bindande produktlista för ditt drömbadrum. Du kommer att vara ett steg närmare ditt drömbadrum på nolltid.

Mer verktyg för digFå inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

3D Badrumsplanering


Planera ditt badrum online genom att använda 3D view och välj mellan flera olika alternativ.

Här hittar du Geberit badrumsserier

Kunder i showroom

Om du vill uppleva badrumsserier från Geberit kan du besöka ett av de många showrooms runt om i landet. Här kan du få råd från experter och uppleva fördelarna med våra produkter med egna ögon.

Design Meets Function - namnet säger allt. Ta en titt på våra produkter och se inspirerande design och smarta funktioner.

Vi gör en dygd av att möta våra kunders krav och behov. Oavsett om enkel rengöring, användarvänlighet, komfort, platsbesparing, design eller tillgänglighet är viktigast för dig, har vi rätt produkt i sortimentet.

Skapa ditt personliga badrumGeberit Badrumsmagasin

Geberit Badrumsmagasin

Upptäck Geberit badrumsserier och få massor av ideér och inspiration i vårt Badrumsmagasin. Låt dig inspireras av designspråk, smarta funktioner och färgkombinationer och skapa ditt personliga badrum. Det finns en lösning för alla behov, oavsett om du föredrar produkter som är enkla att använda eller om du vill njuta av den extra komforten. Våra smarta badrumslösningar förenklar din vardag.

Bläddra eller ladda ner Geberit Badrumsmagasin  (65 MB)