DuschElegant och tidlös

Den perfekta duschen för alla badrum

Geberit har rätt duschlösning för ditt badrum, oavsett om du ska förbereda dig för dagen eller varva ner på kvällen. Våra produkter kännetecknas av tidlös design, enkel rengöring och hydrauliskt optimerad avloppsteknik.

Golvjämna duschar erbjuder rörelsefrihet och gör duschen mer tillgänglig. Attraktiv design, enkel att rengöra och innovativ avloppsteknik är centrala delar i alla våra duschlösningar. Oavsett om det är flexibelt monterbara golvrännor eller klassiska golvbrunnar för en sömlös badrumsdesign, kommer du att hitta den perfekta duschlösningen för ditt badrum. Med innovativa duschlösningar från Geberit är alla element perfekt koordinerade vad gäller både utseende och funktion.

Hygieniska duschlösningar för badrum i alla storlekar

Kvinna som designar sitt badrum med 3D Badrumsplanering från Geberit

En självklar fråga att ställa när man planerar ett badrum: Vilken typ av dusch fungerar bäst i det här utrymmet? Att välja rätt dusch handlar inte bara om personliga önskemål och krav, utan också om badrummets utformning.
I små badrum är en hörndusch det perfekta sättet att få ut så mycket som möjligt av det tillgängliga utrymmet.

Geberit har en perfekt lösning oavsett badrumsstorlek. Visualisera ditt badrum med vår kostnadsfria 3D Badrumsplanering.

Allt du behöver veta om Geberi duschlösningarfinns i vår produktkatalog

Vanliga frågor om duschlösningar

Var kan jag köpa Geberit duschlösningar?

Du kan se och köpa våra duschlösningar hos din lokala återförsäljare. Våra partners hjälper gärna till.

Hitta en återförsäljare