Toaletter och toalettsitsarToaletter med tidlös estetik

Geberit iCon toalett

Geberit erbjuder allt för din toalettstol från en och samma leverantör– från kantfria toaletter och spolplattor i olika utföranden till inbyggnadsfixturer och toalettsitsar.

Våra WC-produkter passar perfekt ihop och är utförligt testade i våra sanitetslaboratorier, vilket innebär att vi kan erbjuda dig ett mervärde för ditt badrum i form av hållbara produkter och särskilda garantier. I vårt sortiment hittar du duschtoaletter, vägghängda och golvstående toaletter.

Upptäck Geberits värld av toaletter på egen hand med vår produktguide för toaletter. Produktguiden är en rolig introduktion till vårt utbud av design och funktion.

Toaletter från GeberitUtvalda modeller

Varför välja en Geberit WC?

Överlägsen spolningsprestanda

Vår exceptionella toalettspolning är effektiv, tyst och kraftfull.

Enkel att rengöra

Tack vare överlägsen spolningsprestanda, en toalettsits som är enkel att ta bort och en slät specialglasyr.

Den perfekta kombinationen

Inbyggnadsfixturen och WC-skålen matchar perfekt när det gäller funktion.

WC-funktioner i korthet

Toaletter från Geberit har mer att erbjuda än vad som syns vid första anblicken. Våra kantfria toaletter innefattar inte bara renhet och hygien, de har också en effektiv och tyst spolning. Visste du att en luktutsugningsenhet kan integreras i din WC? Med ett filter i spolplattan har du alltid fräsch luft i ditt badrum. Geberit ONE WC kan också justeras i höjd flera år efter installationen för att passa framtida behov.

Kantfria toaletter

Andra viktiga saker att tänka på när du väljer toalett är hygien och underhåll. Området under spolkanten är ett perfekt gömställe för bakterier, smuts och avlagringar, vilket är anledningen till att Geberit erbjuder kantfria toaletter. Designad helt utan kant. Inga dolda eller svåråtkomliga platser där avlagringar kan samlas och skapa oönskade lukter.

Geberit erbjuder två spolningstekniker: Rimfree® och TurboFlush. Båda teknikerna erbjuder överlägsen spolningsprestanda för att göra rengöringen av din toalett så mycket enklare. Den patenterade Rimfree®-tekniken har utvecklats av Geberit. En spolning säkerställer maximal hygien vid spolning av porslinsytorna med minimal vattenförbrukning.

TurboFlush spolningsteknik i Acanto WC
Rimfree®-teknik i iCon WC

WC med roterande spolningGeberit Acanto WC och Geberit ONE WC med TurboFlush

Vår strävan att minska rengöringstiden har fått oss att utveckla vår TurboFlush spolningsteknik. Våra experter har optimerat hela vattenflödet från cisternen via toaletten till avloppet.

Den inre geometrin hos Geberit WC med TurboFlush är utformad för att omvandla energin i cisternen för bästa möjliga spolning. Det leder spolvattnet genom den kantfria toaletten i en kraftfull virvel för noggrann spolning av hela ytan. Spolningsprestandan blir upp till 10 gånger bättre än internationella standarder.

Vilken kantfri toalett passar din stil?

Rund, fyrkantig, kompakt, vit högglans eller matt – kantfria toaletter från Geberit finns i olika former, färger och storlekar och kan kombineras med flera olika tvättställ.

Duschtoalett för mer komfortHygienisk rengöring med vatten

Geberit AquaClean Alba med kvinna och barn i ett badrum

Rengöring med vatten är mer skonsamt än rengöring med toalettpapper, vilket gör den idealisk för känsliga intimområden. Det bästa är att du kommer att känna dig ren och fräsch efter varje toalettbesök. Ytterligare komfortfunktioner, som varierar beroende på modell, ökar ditt välbefinnande. När du väl har upplevt den fräscha, rena känslan vill du aldrig mer vara utan den igen.

Med modellerna AquaClean Mera, Sela, Alba och Tuma har Geberit duschtoaletten för alla dina krav. Tack vare en perfekt kombination av design och teknik behöver du inte mer utrymme än för en konventionell toalett – allt du behöver är en nätanslutning.

Upptäck Geberit AquaClean

Geberit WC-systemSpolningsteknik och WC-keramik i perfekt harmoni

När WC-teknik och design harmoniserar med varandra skapar det mervärde för både badrumsanvändaren och installatören. Toaletter från Geberit är enkla att rengöra och imponerar alltid med sin kraftfulla och tysta spolning.

Alla komponenter i våra WC-system, både framför och bakom väggen, från WC-keramik till inbyggnadsfixtur, är perfekt koordinerade. Därför blir installationen enklare, och 40 procent snabbare än med ett traditionellt system.

Ta reda på mer om WC-systemet

Den perfekta WC-sitsen för din toalett från Geberit

Geberit Acanto WC med QuickRelease

En toalett skulle egentligen inte vara en toalett utan medföljande WC-sits och lock.

WC-ringen är utformad för att du ska kunna sitta bekvämt, medan toalettlocket står för bättre hygien och en attraktiv design. För de som vill ta komfort och bekvämlighet till nästa nivå är en toalettsits med SoftClosing-mekanism det perfekta valet. Funktionen har en dämpare integrerad i gångjärnet för tyst och mjuk stängning.

Vid rengöring av porslin och sits är det bra om du snabbt och enkelt kan ta bort toalettsitsen. Det kan inte bli enklare tack vare QuickRelease-funktion. Du kan ta bort och sätta tillbaka toalettsitsen i en enda rörelse.

Spolplattorför alla smaker och stilar

Spolplattan Geberit Sigma50 med knapp i roséguld

Upptäck vårt omfattande sortiment av spolplattor och inspireras av olika former, färger och material. När du väljer din spolplatta bör du inte kompromissa med något.

Spolplattan är inte bara pricken över i:et i ditt badrum, den erbjuder praktiska funktioner som gör livet lite bekvämare.

Upptäck våra spolplattor

Innovativa toaletter från Geberit

Monolith Plus med iCon WC

Geberit Monolith

Monolith är en modern sanitetsmodul från Geberit. Den har all spolteknik du behöver i en smart design som sparar utrymme och är ett mellanting mellan synlig cistern och dold cistern installerad bakom väggen.

Geberit Monolith är det perfekta valet för de som vill spara utrymme och samtidigt hålla ner renoveringsarbetet till ett minimum. Du kan välja mellan flera olika ytmaterial för Monolith och hitta ett som passar just ditt badrum.

Upptäck fler Monolith-funktioner nu

Tillgänglighetsanpassad WC med installationssystemet Geberit Duofix

Tillgänglighetsanpassade toaletter

Toaletter för tillgänglighetsanpassade badrum finns med ett längre djup för att underlätta överflyttningen från rullstol till WC.

Produktsortiment Geberit toaletterProduktdata, mått och mer

Toalett Geberit Acanto med Geberit Sigma70 spolplatta i roséguld

Du hittar teknisk information som CAD-data, produktdatablad och exakta mått i vår produktkatalog.

Upptäck hela sortimentet av toaletter och toalettsitsar från Geberit.

Bläddra i produktkatalogen

Vanliga frågor om toaletter och toalettsitsar

Var kan jag köpa Geberit toaletter och toalettsitsar?

Du kan se och köpa toaletter från Geberit och toalettsitsar hos din lokala återförsäljare. Våra återförsäljare hjälper gärna till.

Hitta en återförsäljare

Upptäck liknande produkter

Geberit BadrumsmagasinLadda ner eller beställ nu

Geberit Badrumsmagasin
  • Hitta alla idéer och den inspiration du behöver för ditt drömbadrum
  • Alla Geberit badrumsserier i översikt
  • Omfattande bildgalleri inspirerar till kreativ badrumsdesign
  • Produktöversikter fungerar som ett praktiskt planeringshjälpmedel in i minsta detalj

Du kan ladda ner den kostnadsfria badrumstidningen som PDF eller beställa ett tryckt exemplar som skickas hem till dig.

Ladda ner Geberit Badrumsmagasin  (32 MB)