Kvalitet flyttar ut Framför väggen

Geberit är kända för kvalitet bakom väggen. Funktionella, hållbara produkter som är enkla att arbeta med. Den välkända kvaliteten och säkerheten flyttar nu ut framför väggen med ett brett sortiment av toaletter, tvättställ och möbler.

Få en överblick över alla nya produkter i vår online-katalog eller ladda ner Geberit Badrumsmagasin.

Enkel att installera

Precis som alla andra produkter från Geberit är de nya toaletterna, tvättställen och möblerna enkla att installera. De har formgivits med installatören i tankarna och passar perfekt med Geberit-produkterna bakom väggen.

Se hur den nya toaletten Geberit ONE installeras

Det kompletta badrummet

Geberit Acanto badrumsserie

Geberits nya designserier kombinerar toaletter, bidéer och tvättställ med speglar skåp, lådor och hyllor som erbjuder generöst förvaringsutmrymme. Den stora mängden designlösningar i olika prissegment ger större flexibilitet och enklare planering än någonsin. På så sätt går det att få en komplett badrumslösning perfekt anpassad till den tillgängliga ytan.

Design meets function

Geberit Citterio badrum

Organiska, naturliga kurvor, moderna geometriska linjer och ovanliga former. De nya badrumsserierna skapar var och en ett omisskännligt designspråk som går hela vägen från toalett till tvättställ och vidare till möblerna.

Alla produkterna är skapade med användaren i fokus och innehåller intelligenta och genomtänkta element. Design och funktion går alltid hand i hand i Geberits produkter. Det märks i varje liten detalj och i varje unik egenskap. Design och funktion i harmonisk kombination.