Geberit GIS installationssystem | geberit.se

Geberit GIS Enkelt push-fit installationssystem

Verktygsfritt och flexibelt

Geberit GIS prefabricated systemvägg

Med Geberit GIS skapar du med några få steg kompletta sanitetsväggar med hjälp av insättningssystem, installationselement och gipsbeklädnad, där allt som fattas är kaklet. Tack vare infästningsystemets verktygsfria anslutning krävs det endast en person för att utföra monteringen. Det är enkelt att kompensera för konstruktionstoleranser.

Geberit GIS installationselement för vägghängd WC

När badrummet planeras och byggs vill dina kunder ha frihet att utforma utrymmet, att bygget ska gå snabbt och att kostnaderna ska hållas nere. De perfekt anpassade komponenterna i Geberit GIS installationssystem ger dig skräddarsydda och ekonomiska lösningar, i gips eller fasta konstruktioner, för alla byggprojekt från ombyggnad till nybyggnation av sanitetsutrymmen.

Geberit GIS installationselement för all sanitetsutrustning

Geberit GIS för armaturer
Geberit GIS för urinaler
Geberit GIS för duschar

Utbudet i Geberit GIS omfattar installationselement för vägghängda WC och Geberit AquaClean dusch-WC samt för koppling av luktutsugningen Geberit DuoFresh. Geberit GIS installationselement finns även för duschar med väggbrunn. Det finns även Geberit GIS element för tvättställ, urinaler och bidéer samt monteringsplattor för fastsättning av stödhandtag i badrum med särskilda krav på tillgänglighet.

Enkel prefabricering vid sanitetsinstallationer

Prefabricerad Geberit GIS systemvägg

Geberit GIS installationssystem är anpassat för prefabricering vilket gör installationen för sanitetsanläggningar snabb, enkel och kostnadseffektiv. Och inte nog med det: Ljudisoleringen är redan integrerad.

Geberit GIS kan användas vid nybyggnationer och renoveringar.

  • Passar perfekt för prefabricering
  • Flexibel lösning för alla konstruktionssituationer
  • För nybyggnationer och renovering
  • Individuella planlösningar: halvhöjd, rumshöjd och ö-lösningar
  • Kostnadseffektiv tack vare smidig montering och enkel lagerhållning