Referenser

Geberits produkter och lösningar används runt om i världen i byggnader av alla slag. Du hittar ett urval av de mest intressanta objekten på den här sidan.

Hantering av vattenflödetEn Geberit kärnkompetens

Vissa saker förändras aldrig: Geberit har utvecklat innovativa och effektiva sanitetsprodukter i decennier, som till och med används i varvsindustrin eller i byggnader i polarlandskapet. Dyk ner och ta reda på mer om dessa arkitektoniskt spännande byggnader.

I all sin prakt

Renovering av historiska byggnader kräver mycket kunskap, lyhördhet och kreativitet. Syftet är att bevara byggnadernas historiska innehåll och karaktär utan att göra avkall på kvalitet och komfort.

Nedan hittar du framgångsrika exempel på denna arkitektoniska utmaning.

Hållbart byggande

Mer än en tredjedel av de globala CO2 utsläppen kan hänföras till byggbranschen och byggnadsunderhåll. Hävstångseffekten för att minska miljöföroreningarna är särskilt stor i den här branschen. Det är inte konstigt så att det finns krav på hållbara produkter och lösningar. Men vad betyder “hållbar“? Certifikat för hållbart byggande ger en god hjälp.

Nordiska projektUpptäck de nordiska referensobjekten

Uppförd för konst

Arkitektur är konst i sig. Att bygga konst i kulturinstitutionernas tjänst fyller ett dubbelt uppdrag. Det ger plats för ytterligare konst och borde i sig vara övertygande som byggnad. Spektakulära exempel på denna arkitektoniska freestyle kan du läsa om här.

Litet är vackert

Liten lägenhet? Inga problem! Även på några få kvadratmeter kan du leva komfortabelt utan att kompromissa med kvalitet och design.

Urvalet av Geberit-referenser på temat “Litet men trevligt“ följer en ny trend: Micro-lägenheter. Eftersom ett litet bostadsutrymme och bra design inte utesluter varandra. Tvärtom.

Arkitektoniska delikatesser med ingredienser från Geberit

Runt om i världen finns produkter och projektlösningar från Geberit i byggnader av alla slag. Du hittar ett urval av de mest intressanta objekten här.

TakavvattningOn Top

Urvalet av Geberit-referenser på ämnet “On på“ som sammanställts nedan ger ett fågelperspektiv i ordets rätta bemärkelse: det fokuserar på taken på intressanta byggnader runt om i världen. Mångfalden av olika takkonstruktioner kunde knappast vara större. Och ändå har alla objekten som presenteras något gemensamt: de kräver ett pålitligt och effektivt takavvattningssystem som ger arkitekturen maximal designfrihet. Det platsbesparande takavvattningssystemet Pluvia med undertryck från Geberit erbjuder en idealisk lösning för detta.