Liten yta?

Planlösning över ett badrum

Studier visar att badrummet är en favoritplats när det gäller att koppla av och ladda batterier. Det genomsnittliga badrummet har en yta på knappt 7 m2. Det är inte mycket yta ens för det viktigaste - för att inte tala om en plats för avkoppling. Betyder det att du måste ge upp hoppet om ditt drömbadrum? Inte nödvändigtvis. Trots att ditt badrum kanske inte är lika stort som badrummen i glossiga magasin, finns det alltid sätt att skapa en känsla av rymd och komfort.

Knepet är att minska de enbart funktionella delarna till ett minimum och dölja exempelvis cistern och vattenlås. Det gör du genom att använda en installationsvägg som inte bara döljer teknologin bakom väggen utan också kan användas som rumsdelare om man vill, eller som en hylla för accessoarer som skapar mysig stämning.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.