Absolut fräschpå din resa

Upplev känslanGeberit AquaClean på hotell

Geberit AquaClean Alba med Sigma30 spolplatta

Allt fler hotell i Europa vill erbjuda sina gäster något speciellt och unikt. En känsla av att vara helt fräsch efter varje toalettbesök är en stor del av badrumsupplevelsen. Med Geberit AquaClean kan hotellgäster njuta av exceptionell renhet och fräschör även när de är på resande fot.

Hotell du kan lita påGeberit AquaClean

Upptäck hur mer än 500 förstklassiga hotell använder AquaClean för att erbjuda sina gäster en oöverträffad känsla av komfort och hygien. Se videon på utvalda hotell som litar på duschtoaletter från Geberit.​

Hitta ett hotellmed AquaClean

För hotellägare

Geberit AquaClean säljkonsult

Driver du ett hotell och vill vara en del av alla nöjda hotellägare som redan erbjuder sina gäster den komfort och bekvämlighet som kommer med Geberit AquaClean duschtoaletter? Många människor är redan vana vid rengöring med vatten och vill inte vara utan det när de bor på hotell. Andra skulle till och med se den här funktionen som ytterligare ett skäl att välja just ditt hotell.

Vi hjälper dig mer än gärna vid både nybyggnation eller renoveringsprojekt. Geberits säljkonsulter erbjuder omfattande expertis när det gäller sanitetsteknik. Genom att välja Geberit väljer du en partner som åtager sig att leverera exceptionell service.

Kontakta oss och diskutera alternativen för duschtoaletter på ditt hotell.

Fullständigt namn
Ola Bengtsson
+46 0456 484 10
E-post: ola.bengtsson@geberit.com

Hälsa

Förbättra ditt hotells hälsoprogram och erbjud dina gäster en upplevelse av välbefinnande i badrummet.

Ta personlig hygien till nästa nivå

Höj din hygienstandard för att överträffa dina gästers förväntningar, oavsett om de redan är bekanta med duschtoaletten eller upplever den för första gången.

Gör skillnad

Öka värdet på ditt hotell genom att erbjuda en duschtoalett – ett val som verkligen kan påverka gästernas val av boende.

Dra nytta av en allroundlösning

Geberit erbjuder dig högkvalitativa produkter, enkelt underhåll och stöd från en pålitlig partner.