Upplev riktig designmed Geberit AquaClean

Vacker, hållbar och praktisk.

Geberit duschtoalett är synonym med produktmaterial av hög kvalitet, mjuka linjer och funktionell design. Den estetiska och tekniska briljansen i detta mästerverk har skapats av designern Christoph Behling. ”När Geberit bad mig designa den ”bästa toaletten i världen” blev jag överlycklig”, berättar den berömda industridesignern baserad i London.

Enligt Behlings filosofi måste en designprodukt vara perfekt. Lär dig mer om hans väg till perfektion.

Mera från sidan
Mera framifrån
Mera, rengöring före och efter

Christoph Behling, formgivare av lyxklockor, solcellsdrivna båtar och produkter från Geberit, delar Geberits passion för tidlös perfektion, kvalitet och hållbarhet.

Geberits produkter är mer än bara en trend. De står för en bestående tillförlitlighet. I en värld där produkter snabbt blir omoderna, omfamnar Geberit tidlös estetik och kvalitet – en filosofi som delas av designern själv: ”Det skulle vara ett brott att designa toaletter som blir omoderna efter fem år och sedan måste slitas från väggen för att folk inte längre gillar dem”. Tanken om tidlös estetik leder till produkter som står sig genom tiderna.

Badrumsrevolutionen

Framtidens badrum är här – och vi hjälper till att forma det. ”Badrummet är det rum i huset som kommer att förändras mest under de närmaste åren”, det är Behling övertygad om. Det är just därför Geberit förlitar sig på tekniska innovationer och designexpertis för att göra badrummet till en fristad för modernitet och välbefinnande. Detta holistiska synsätt visar hur produkter som Geberit AquaClean duschtoaletten revolutionerar hygien och bekvämlighet, ja till och med badrumsmiljön som helhet.

Christoph Behlings visionära idéer

Om Christoph BehlingDesignern par excellence

Christoph Behling, intervju

Född i Genève, Schweiz och uppvuxen i Tyskland – Christoph Behling hittade sin passion tidigt genom studier i industriell design vid den prestigefyllda konstakademin i Stuttgart. Det var under sin tid i Stuttgart som han började utveckla solcellsdrivna båtar och etablerade sig som en kreatör av hållbara produkter.

Han grundade London-baserade Christoph Behling Design Studio och SolarLab Research & Design 2004. Samma år började han arbeta som huvuddesigner för den schweiziska leverantören av lyxklockan TAG Heuer.

Christoph Behling har designat produkter för Geberit sedan 2006. Idag har Behling ett internationellt rykte som en av Europas mest respekterade industridesigners och har mottagit ett flertal priser för sitt arbete.

Det är dags att bli inspireradVackra badrum med AquaClean