AquaClean Mera med beröringsfri automatisk öppning av WC-locket

Vad är enduschtoalett?

En perfekt kombinationToalett med praktisk duschfunktion

Geberit AquaClean Mera duschtoalett
En man står i ett badrum med en AquaClean Sela duschtoalett

En dusch är en fantastiskt uppfräschande upplevelse som ger en känsla av fullständig renhet. Samma sak gäller för toaletten, där vatten är det mest effektiva sättet att rengöra sig efter toalettbesöket. Duschtoaletten erbjuder en perfekt kombination för båda behoven. En toalett med en inbyggd duschfunktion erbjuder en grundlig och skonsam rengöring utan toalettpapper.

Duschtoaletten kallas ofta för den japanska toaletten De säkerställer perfekt personlig hygien efter varje toalettbesök och passar alla – oavsett ålder, hälsa eller kön.

Enkelt och rentSå här fungerar duschfunktionen

Steg 1

Duscharmen startar i sitt skyddade viloläge. Den sköljs automatiskt före varje användning för att säkerställa att den alltid är helt ren. Du startar duschen med en knapptryckning och duscharmen åker ut från viloläget.

Steg 2

Några sekunder senare rengör en behaglig, kroppstempererad vattenstråle rumpan.

Steg 3

När duschförloppet är klart sköljs duscharmen automatiskt och återgår till viloläget. Efteråt känner du dig helt ren och fräsch resten av dagen.

Högre standard av renhet

Äntligen känner du helt ren efter toalettbesöket. Duschstrålen rengör de mest intima delarna av din kropp skonsamt och effektivt.

Känn dig fräsch

Upplev det skonsamma varma vattnet, en väl avvägd duschstråle och en behglig känsla av hygien.

Personligt val

Ditt badrum, ditt beslut. Låt dig inspireras av former, färger, material och personliga inställningar som förbättrar din toalettupplevelse.

Extra komfort

Satsa på ytterligare komfortfunktioner och förvandla din toalett till en plats för välbefinnande. Varför inte prova vår bekväma WC-sitsuppvärmning och få en lugnande upplevelse året runt?

Utöver det vanligaDuschtoaletten tar världen med storm

Nöjdhetsgraden för Geberit AquaClean duschtoaletten ligger på 92 procent
Kundnöjdhetsskala för Geberit AquaClean

Geberit har arbetat med att förbättra duschtoaletten i mer än 45 år. Vår kundnöjdhet bekräftar att toaletter med integrerad duschfunktion möts av entusiasm. Faktum är att över 80 % av Geberits kunder är mycket nöjda och rekommenderar duschtoaletten till andra. (2019, kundundersökning från Geberit, 700 svarande)