Kompromisslöskvalitet

Ett perfekt exempel på schweizisk precision

Geberits långa historia av banbrytande innovationer har format duschtoalettbranschen såsom den ser ut idag. Företaget lanserade sin första duschtoalett med avancerade funktioner redan 1978. År 2013 skedde ett monumentalt genombrott i och med lanseringen av AquaClean Sela, som innebar att duschtoalettekniken för första gången helt integrerades i sanitetsporslinet. När Geberit förvärvade Sanitec-koncernen 2015 utökades möjligheten att utveckla och tillverka kompletta duschtoaletter. Företaget har successivt skalat upp sin produktion vid huvudkontoret i Rapperswil-Jona i Schweiz, ända sedan de började tillverka duschtoaletter på 1970-talet. Alla Geberit-duschtoaletter är tillverkade enligt högsta kvalitetsstandard.

Titta på videon och får en inblick i hur tillverkningen av AquaClean Mera går till.

Med passion för perfektion

Geberits duschtoaletter är resultatet av många års forskning och ett hängivet engagemang för produktutveckling. Några viktiga innovationer är vår unika WhirlSpray-duschteknik och den effektiva, flödesoptimerade spolningstekniken TurboFlush.

WhirlSpray duschteknik

Duschstrålen är kronan på verket på varje duschtoalett. Och med Geberits unika och patenterade WhirlSpray duschteknik låter användaren njuta av den behagliga duschfunktionen. Den skonsamma duschstrålen erbjuder en grundlig rengöring samtidigt som den är extra snäll mot huden. Duschstrålen förfinas av dynamisk lufttillsättning och möjliggör en precis, skonsam och grundlig rengöring med låg vattenförbrukning.

TurboFlush spolningsteknik

Den innovativa TurboFlush-spolningstekniken bygger på ett flödesoptimerat och spolkantslöst WC-porslin som utvecklats av Geberit. Det ger en väldigt tyst och grundlig spolning vilket gör att man kan spola toaletten när som helst utan störande ljud - även på natten.

Människornabakom innovationerna

ARMIN GIERER, CHEF FÖR PRODUKTLINJEN PÅ GEBERIT AQUACLEAN

Med passion för att utveckla duschtoaletter.

Rolf Weiss, flödesteknisk utvecklingsingenjör

Utveckling av WhirlSpray-duschteknik.

Simon Bachmann, mekanisk produktutvecklingsingenjör

Från ritbordet till den komplexa tekniken hos den färdiga produkten.