Tack för din medverkan 6x6 Designtävling är avslutad

Köpenhamn

Med lite tur, kan du och en gäst tillbringa en helg på The Audo designhotell i Köpenhamn - resa och boende ingår. Alla som deltar har chans att vinna priser till ett värde av 100 000 kr.

6 designers från 6 länder – Danmark, Storbritannien, Schweiz, Tjeckien, Tyskland och Frankrike – har var och en designat ett badrum till en yta av 6 m².

Om några dagar publiceras den vinnande designen!

Tävlingen är avslutad och rösterna håller just nu på att räknas.

Alla 6 m² designade miljöer i korthet

De kreativa begåvningarna bakom designmiljöerna

Design 01 – Serenity Bjerg Arkitektur, Danmark

Aktivera Geberits videoinnehåll

Dina nuvarande integritetspolicy tillåter inte användning av detta innehåll. Vill du aktivera cookie-kategorin “Bättre prestanda/analys“? Mer information finns i Integritetspolicyn.

Namn
BJERG Arkitektur

Företag
BJERG Arkitektur A/S

Titel
Architect cand.polyt

Fokus eller specialistområde
3D-modellering, skisser, design

Vem är badrummet designat för?
Vår badrumsdesign riktar sig till alla som önskar sig mer livskvalitet i vardagen. Ett grönt badrum som kan ge den dagliga badritualen lugn och balans.

Vad var huvudfokus avseende produkter/utrustning?
Särskilt fokus lades på sinnenas varseblivning, alltså på integrationen av ljus, material och beskaffenhet. Vi bestämde oss för okomplicerade produkter som är enkla att rengöra och ser fina ut tack vare de enhetliga ytorna.

Varför ska man rösta på din design?
Vår design ger en attraktiv upplevelse för sinnena. Den ger dagen en bra start och avrundning i en avspänd miljö. En grön och tidlös design som ger de dagliga badritualerna lugn och balans.