Fyra tips för mer lyx i badrummet

Både vårt arbetsliv och privatliv är ofta stressigt och vi har alltid bråttom. Under ett möte organiserar vi redan nästa och om vi sitter ner för att se en film på kvällen scrollar vi instagramflödet samtidigt. Det är på tiden vi tar ledigt och det finns ingen bättre plats att göra det än i badrummets avkopplande atmosfär.

Geberit wellness badrum

Tips nr. 1: Badrumsmöbler av hög kvalitet

Visuellt tilltalande badrumsdesign av hög kvalitet är basen för en härlig atmosfär. Om detaljerna är de rätta, kommer badrummet att ge dig en bra start på dagen och du kommer att njuta av att komma hem på kvällen. Attraktiv förvaring erbjuder maximal bekvämlighet och förvandlar även små badrum till oaser av välbefinnande.

Geberit badrumsserier - en överblick

Tips nr. 2: Duschtoaletten

En toalett är något vi använder varje dag utan att egentligen tänka på den. En duschtoalett däremot, är så mycket mer. Den ger dig en ny känsla av renhet och fräschör. Den gör varje besök i badrummet till en stund av välbefinnande - och känslan sitter i länge.

Geberit AquaClean

Tips nr. 3: Speglar utan imma

Tänk dig för ett ögonblick att du precis har stigit ur en lång, härlig dusch och ställer dig vid spegeln för att raka eller sminka dig. Då upptäcker du att spegeln är alldeles immig. Du skulle kunna torka den med hårtorken eller torka den ren med en trasa men det tar tid och är tråkigt. För att förhindra imma på spegeln så behöver den ha en värmefunktion.

Tips nr. 4: Accessoarer

En mysig badrumsmiljö kan skapas med några enkla knep. Levande ljus, trevliga dofter, mjukt ljud, och blommor eller växter förvandlar ditt badrum till en plats för lugn och välbefinnande.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.