Underhåll ditt badrum

Om inte din bil får regelbunden service kommer den inte att hålla särskilt länge Detsamma gäller för badrummet. Gör det till en vana att rengöra ytorna på porslinsprodukterna, kranarna, rengör duschbrunnen eller duschrännan och säkerställ att cisternen inte kalkat igen.

Dusch

Dusch

Service av Geberit CleanLine duschränna (© Geberit)

Det är viktigt att rengöra badrummet regelbundet. Det gäller även duschområdet: regelbunden rengöring av duschytan gör att kalkavlagringar och annan smuts inte får fäste. Med en duschränna med hårsil kan du minska rengöringstiden, då den är så enkel att plocka bort och rengöra. Duschbrunnen behöver också en grundlig rengöring med jämna mellanrum.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

3D Badrumsplanering


Planera ditt badrum online genom att använda 3D view och välj mellan flera olika alternativ.

Alltid uppdaterad

Fyra bilder från Geberit Tips & Tricks

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar några nyheter, evenemang eller tips för badrummet. Håll dig uppdaterad med de senaste produkterna, viktiga datum för din kalender och mer information om renlighet, optimering av utrymme, komfort, design, användarvänlighet och tillgänglighet i badrummet.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Vilket badrum är rätt för dig?

Exakt vilka behov har du? Är det utrymme, renhet eller design som är viktigast för dig? Vill du ha användarvänliga produkter? Föredrar du den extra komfort som exempelvis Geberit AquaClean duschtoalett ger? Eller vill du ha en universell design? Oavsett vilket så förenklar våra badrumslösningar dina dagliga rutiner.

Mer utrymme i badrummet
En högre nivå av renhet i badrummet
Mer funktionell design i badrummet
Mer komfort i badrummet
Ökad tillgänglighet i badrummet
Mer användarvänligt badrum