Högkvalitativa badrumsmöbler

När du ska välja möbler för badrummet är det viktigt att leta efter högkvalitativa badrumsmöbler. Speciellt om du vill ha ett badrum där funktionalitet, design och estetik ska hålla i många år framöver.

Till skillnad från andra möbler i hemmet, utsätts badrumsmöbler för fukt varje dag. Kompromissa därför inte med kvalitet när du väljer nya möbler för badrummet. Oftast när det gäller lite billigare badrumsmöbler är den treskiktiga spånskivan ofta inte skyddad i kanterna och därför är träet inte motståndskraftigt mot fukt.

Lösningen är badrumsmöbler som är tillverkade av fuktbeständigt material. Tester som gjorts i Geberits testlaboratorium visar att kvalitet tydligt gör skillnad för badrumsmöbler. Därför använder Geberit fukttåligt träbaserat material, som inte påverkas av vattenstänk och fukt.

Ny badrumsmiljö

Det finns många saker att tänka på när du inreder ett nytt badrum. Geberit har badrumsserier för alla behov och önskemål. Vår design är tidlös och kan därför sättas ihop och kombineras för att passa din smak och ditt behov av funktionalitet.

Med Geberit får du moderna badrumsmöbler med fokus på design och teknik.

Oavsett vilken badrumsserie du väljer, med Geberit får du alltid badrumsmöbler:

  • Tillverkade av fukttåligt material
  • Har ytor som är enkla att rengöra
  • I en tidlös och funktionell design

Fukt i badrumsmiljö

Fukt i badrummet kan påverka dina badrumsmöbler eftersom det kan göra att träet sväller och förstör den snygga ytan. Det kan också skada mekanismen på dörrar och lådor så de blir svåra att öppna och stänga. Några kvalitetsfunktioner säkerställer att dina badrumsmöbler håller i många år. Så fokusera på fukttåligt material och en gedigen yta när du väljer möbler för badrummet.

En slät och reptålig yta

En resistent yta är viktig. Vissa möbler är täckta med ett tunt lager av folie, som inte står emot de dagliga rutinerna i badrummet. Badrumsmöbler som har en resistent melaminyta är däremot ett bra val.

Melamin pressas ihop med plast, som är resistent mot repor och vatten. Samtidigt ser badrumsmöblerna snygga ut och har en slät yta som är enkel att rengöra. Högkvalitativa badrumsmöbler kan förenkla vardagen i badrummet.

Design meets function

Geberits produkter är resultatet av en perfekt balans mellan elegant design och utmärkt funktionalitet - och de tillverkas ansvarsfullt med hållbara material av hög kvalitet. Den tidlösa designen gör att du kan kombinera enskilda delar från våra badrumsserier med varandra. Men du kan också välja hela möbelpaket från enstaka serier.

Om du vill uppleva Geberit badrumsserier kan du besöka ett av de många showrooms runt om i landet. Här visar vi de flesta av våra badrumsmöbler, så att du kan uppleva fördelarna med våra produkter, se dem med egna ögon och få hjälp från kunnig personal så att du kan välja rätt möbler för ditt badrum.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

Alltid uppdaterad

Fyra bilder från Geberit tips och tricks

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar några nyheter, evenemang eller tips för badrummet. Håll dig uppdaterad med de senaste produkterna, viktiga datum för din kalender och mer information om renlighet, optimering av utrymme, komfort, design, användarvänlighet och tillgänglighet i badrummet.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Vilket badrum är rätt för dig?

Exakt vilka behov har du? Är det utrymme, renhet eller design som är viktigast för dig? Vill du ha användarvänliga produkter? Föredrar du den extra komfort som exempelvis Geberit AquaClean duschtoalett ger? Eller vill du ha en universell design? Oavsett vilket så förenklar våra badrumslösningar dina dagliga rutiner.

Mer utrymme i badrummet
En högre nivå av renhet i badrummet
Mer funktionell design i badrummet
Mer komfort i badrummet
Ökad tillgänglighet i badrummet
Mer användarvänligt badrum