Orienteringsljus Hitta till badrummet och tillbaka på natten

Många behöver besöka toaletten på natten. Men att gå in i saker i mörkret och avbryta den sömniga känslan genom att tända ljuset är långt ifrån idealiskt. Starkt ljus kan förstöra sabotera genom att störa kroppens biologiska klocka och minska produktionen av melatonin.

Klockradio i sovrum

LÖSNINGEN

Bästa sättet att undvika problemet är att inte tända det skarpa ljuset under dessa nattliga toalettbesök, utan istället använda nattbelysning med dimmerfunktion. Det är här Geberits orienteringsljus kommer in i bilden, med sin milda LED-belysning. Det mjuka ljuset aktiveras genom en närhetssensor och tänds i en av sju färger, som kan väljas individuellt. Denna smarta funktion finns faktiskt i tre olika Geberitprodukter.

Från Geberit DuoFresh-modul, som kan kombineras med i princip vilken spolplatta i Sigma-serien som helst, till Geberit Monolith Plus sanitetsmodul och Geberit AquaClean Mera duschtoalett. Alla tre produkterna ger ett subtilt ljus, samtidigt som de ser till att luften i badrummet är fräsch tack vare deras integrerade honeycombfilter, som tar bort dålig lukt.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.