Lyx på Grand Hôtel

Grand Hôtel förstår vikten av att möta gästernas höga förväntningar och det återkommande behovet av att hela tiden ligga i framkant. Det inkluderar installationen av Geberit AquaClean duschtoaletter på det femstjärniga hotellet.

Grand Hôtel Stockholm ligger i hjärtat av den svenska huvudstaden och har varit den primära adressen för internationella stjärnor, stora fester och speciella evenemang sedan 1874.

En ny upplevelse

Vid den senaste renoveringen av 19 rum och sviter har Grand Hôtel Stockholm lyckats sammanföra både lokala och internationella uttryck. Rummen strålar nu i en modern skandinavisk stil, perfekt kompletterade med designmelement från Sydeuropa och Indien. Rummen ger en helt ny upplevelse med sina konstnärliga tapeter.

Element av vatten

Badrumsprodukterna är helt i linje med hotellets lyxiga framtoning. Badrummen är utrustade med den senaste WC-tekniken, både framför och bakom väggen. Duschtoaletterna Geberit AquaClean Mera och AquaClean Sela är installerade här. Bakom väggen hittar vi den universella installationsfixturen Duofix. Den högkvalitativa badrumsutrustningen avrundas av spolplattan Sigma10 med vattenbesparande start/stopp-spolning.

Bildgalleri