Ta bort otrevliga lukter med din mobil

En modul som är integrerad i WC-porslinet och tar bort otrevliga lukter direkt vid källan - i WC-skålen - är en fantastisk uppfinning. Och det är precis vad Geberit DuoFresh luktutsugningsmodul är. När luften har renats genom ett filter, släpps den tillbaka in i rummet. Teknologi och filter är dolda bakom spolplattan för att inte störa badrummets design. Det går även att installera ett orienteringsljus som visar vägen till WC-stolen på natten.

För att komma ihåg att byta filter eller för att justera styrkan i luktutsugningen, kan du använda Geberit Home App. Med appen styr du modulen helt från din smartphone. Är orineteringsljuset för svagt? Inga problem - justera belysningen till rätt nivå genom Geberit Home App.

Låter alltihop lite väl tekniskt? Ingen fara, det är väldigt enkelt. Titta på videon för att se hur appen fungerar.

Geberit Home App finns för både iOS och Android:

Geberit Home App i Apple App Store
Geberit Home App i Google Play Store

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.