Sanitetsmodul som designelement För renovering och nybyggnation

Geberit sanitetsmodul Monolith i färgen Lava

Geberit Monolith Plus ger badrummet extra elegans. Den smarta sanitetsmodulen utvecklades redan 2010 för att skapa ett mellanting mellan konventionella synliga cisterner och dolda cisterner installerade bakom väggen. Sedan dess har Geberit Monolith Plus med integrerad cistern använts som ett nytt, mångsidigt designelement i badrummet. Frontbeklädnaden finns i olika färger och med två olika sidobeklädnader. På natten ger en LED-belysning ett diskret, indirekt ljus så fort någon närmar sig toaletten. Geberit Monolith Plus ger ett elegant uttryck till alla badrum. En annan fördel är att sanitetsmodulen kan installeras som en del av renoveringen utan att göra åverkan på väggen eller större strukturella förändringar.

Monolith frontbeklädnad glas, svart
Monolith frontbeklädnad glas, vit
Monolith frontbeklädnad glas, sandgrå
Monolith frontbeklädnad glas, lava
Monolith frontbeklädnad glas, betonglook
Monolith frontbeklädnad glas, skiffer

Oavsett vilken frontbeklädnad du väljer så är modulen elegant och de tidlösa färgerna passar i princip i alla badrumsmiljöer

Geberit Monolith

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

3D Badrumsplanering


Planera ditt badrum online genom att använda 3D view och välj mellan flera olika alternativ.

Produkter med bra design i badrummet