Skräddarsydd design

Geberit Sigma50 sticker ut med rundade, smäckra knappar vilket ger ett elegant utseende. Spolplattan kan sömlöst integreras i badrumsdesignen tack vare ett brett sortiment av material, färger och former i Sigma-sortimentet.

Spolplattor

Gör den till din egen

Det är inte bara ett badrum, det är ditt badrum. Hitta rätt spolplatta och ge ditt badrum det där lilla extra samtidigt som du tillför härliga komfortfunktioner. Geberit kombinerar elegant design och oslagbar funktion.

Matchande material är inte bara en trend i badrummet. Från kakel, sanitetsporslin och blandare till spolplattor – allt kan koordineras när det gäller design och material. Det finns nästan inga gränser när det gäller att designa din spolplatta – du kan till och med använda foto, mönster, ordspråk och konstverk.

Svårigheten att välja

Oavsett om du vill ha rektangulära eller runda knappar, beröringsfri spolning, matt, blank, stor, liten, diskret eller uppseendeväckande - så hittar du den i vårt virtuella showroom.
Digitalt showroom

Vi hjälper gärna till i valet av spolplatta.
Kontakta oss

Badrumsprodukter

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.