Plant golvavlopp ett urval av enkla och integrerade duschlösningar

Ett plant golvavlopp i duschen är modernt eftersom det är diskret och ger möjlighet till enkel planering av badrummet. Eftersom golvrännan kan placeras intill väggen kan golvet läggas utan problem och du kan njuta fullt ut av din dusch utan att behöva stå på golvavloppet.

Badrum med Geberit CleanLine

Lättillgänlig och ännu mer hygienisk

Geberits golvränna CleanLine ser inte bara fantastisk ut, den är också rengöringsvänlig. Till skillnad från många konventionella golvrännor ser den öppna avloppsytan till att varken smuts eller bakterier kan samlas. Kaminsatsen kan enkelt tas bort och rengöras.

Geberit CleanLine80 Champagne

Nya färger och ytor

Skapa ett blickfång i badrummet med ett av många olika material som CleanLine kan fås i. CleanLine20 och CleanLine60 finns i borstat rostfritt stål med polerade eller mörka sidor, medan CleanLine80 finns i de nya färgerna champagne och svart krom. CleanLine80 har också ett integrerat fall samt anti-fingeravtrycksbeläggning.

Geberit väggbrunn

Geberit väggbrunn

Geberit väggbrunn för dusch bereder väg för ett tillgängligt badrum med genomgående design. Genom att placera utloppet från golvet i väggen bibehåller du kaklets symmetri i duschen och slipper trampa på avloppet.

Floor-even shower solutions

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.