Vägghängda toaletter Fokus på det väsentliga

Vägghängd WC för harmonisk badrumsdesign

En vägghängd toalett ger både badrum och gästtoalett ett elegant, tilltalande utseende.

Enkel design

Att installera en vägghängd toalett betyder att cisternen är dold bakom väggen så att du kan koncentrera dig på toalettens och spolplattans design istället. Geberits sortiment erbjuder toaletter i flera olika former så att den harmoniskt smälter in med badrummet övriga design.

Design Meets Function

En positiv effekt är att den fria golvytan under den vägghängda toaletten gör att badrummet känns större och rengöringen av golvet blir enklare. Att installera en beröringsfri spolplatta tillsammans med den vägghängda toaletten tar design, hygien och städning till en helt ny nivå.

Visste du?

Vägghängda toaletter är tidlösa designobjekt i det moderna badrummet. Geberits vägghända toalettlösningar har bevisat sin kvalitet i över 50 år. Fixturen, som är integrerad i väggen, och toaletten har en bärighet på upp till 400 kg. Geberits cisterner är formgjutna i ett stycke, och varje exemplar läckagetestas flera gånger innan det lämnar fabriken.

Badrumsprodukter

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.