Toaletter - det obekväma ämnet

Innan toaletten med vattenspolning uppfanns på 1700-talet gjorde människor sina behov lite överallt på ett okomplicerat och självklart sätt. Det var inte förrän på 1900-talet som toaletter blev vanligare i privata hem - dittills hade de varit förbehållna en väldigt liten elit.

Kvinna i badrum

Hemma är bäst

Vi föredrar att använda vår egen toalett eftersom vi är oroliga för att lämna spår och otrevliga lukter efter oss om vi måste använda en offentlig toalett eller en toalett på arbetet.

Undersökningar visar att vi har lättare för att gå på toaletten hemma eftersom vi känner oss mer avslappnade och bekväma där.

Hylla toaletten

Har du tagit en ordentlig titt på din toalett? Troligen inte. Det är synd eftersom en sådan betydelsefull uppfinning förtjänar mer uppmärksamhet. Vi använder trots allt toaletten varje dag och den påverkar vårt välmående. Moderna toaletter kan ha funktioner som duschstråle och luktutsugning vilket ger en helt ny dimension av renhet och välbefinnande efter toalettbesöket.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

Alltid uppdaterad

Fyra bilder från Geberit tips och tricks

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar några nyheter, evenemang eller tips för badrummet. Håll dig uppdaterad med de senaste produkterna, viktiga datum för din kalender och mer information om renlighet, optimering av utrymme, komfort, design, användarvänlighet och tillgänglighet i badrummet.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Vilket badrum är rätt för dig?

Exakt vilka behov har du? Är det utrymme, renhet eller design som är viktigast för dig? Vill du ha användarvänliga produkter? Föredrar du den extra komfort som exempelvis Geberit AquaClean duschtoalett ger? Eller vill du ha en universell design? Oavsett vilket så förenklar våra badrumslösningar dina dagliga rutiner.

Mer utrymme i badrummet
En högre nivå av renhet i badrummet
Mer funktionell design i badrummet
Mer komfort i badrummet
Ökad tillgänglighet i badrummet
Mer användarvänligt badrum