Ren estetik

Geberit AquaClean Sela – en duschtoalett för nästa generation

Schweizaren Hans Maurer uppfann duschtoaletten i slutet av 1950-talet. I början var modellerna stora och skrymmande och det syntes direkt att det var ovanliga toaletter. Det var uppenbart att de hade ett antal funktioner – vad de nu kunde vara.

Över 60 år efter lanseringen är dessa skrymmande former och synliga kopplingar ett minne blott. Två faktorer gör detta möjligt. För det första tar teknologin mindre plats eftersom elektroniken har blivit mycket mindre. För det andra så började man tänka annorlunda när det gäller installationer och design – även i badrummet. Fokus ligger nu på tidlös, elegant design och integrerad teknologi. Till och med el- och vattenkopplingar i duschtoaletterna har byggts in så att de inte längre är synliga för användaren. Vid första anblicken ser dagens duschtoaletter ut precis som vanliga toaletter, men sticker sedan ut med utomordentliga funktioner som exempelvis duscharm, sitsvärme och luktutsugning.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

Badrumsprodukter