Högkvalitativa badrumsmöbler

Fukt i badrummet kan ha en allvarlig påverkan på badrumsmöbler. De utsätts för fukt varje dag och det är därför viktigt att välja möbler av hög kvalitet med fukttåliga material. Billiga möbler är oftast inte tillräckligt fukttåliga. De kan absorbera fukt vilket gör att de sväller. Ytorna och kanterna kan spricka samtidigt som lådor och dörrar blir svårare att öppna och stänga. Det visuella får sig så klart också en törn.

Lösningen: badrumsmöbler gjorda av fukttåliga material. Tester gjorda i Geberits testlaboratorium visar en tydlig skillnad i kvalitet. Därför använder Geberit enbart fukttåliga, träbaserade material som inte påverkas av vattenstänk och fukt.

Jämna och reptåliga ytor

Tåliga ytor är väldigt viktiga. Många billiga badrumsmöbler har en tunn och billig folie som inte tål de dagliga rutinerna i badrummet. Geberit använder istället högkvalitativa, kraftiga folier som kan matcha tåligheten hos melaminytor. Badrumsmöbler med melaminytor är alltid ett bra val eftersom de är extremt reptåliga och fukttåliga. Högkvalitativ lack har fördelen att den fullständigt omsluter möbeln och permanent binder sig samman med materialet. Högglansig lack ger dessutom en illusion av djup genom reflektioner. Om du tar hänsyn till dessa fakta och väljer rätt, kan badrumsmöbler förbättra både ditt badrum och din vardag.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

Alltid uppdaterad

Fyra bilder från Geberit tips och tricks

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar några nyheter, evenemang eller tips för badrummet. Håll dig uppdaterad med de senaste produkterna, viktiga datum för din kalender och mer information om renlighet, optimering av utrymme, komfort, design, användarvänlighet och tillgänglighet i badrummet.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Vilket badrum är rätt för dig?

Exakt vilka behov har du? Är det utrymme, renhet eller design som är viktigast för dig? Vill du ha användarvänliga produkter? Föredrar du den extra komfort som exempelvis Geberit AquaClean duschtoalett ger? Eller vill du ha en universell design? Oavsett vilket så förenklar våra badrumslösningar dina dagliga rutiner.

Mer utrymme i badrummet
Högre nivå av renhet i badrummet
Mer funktionell design i badrummet
Mer komfort i badrummet
Ökad tillgänglighet i badrummet
Mer användarvänligt i badrummet