Fläckfritt in i minsta hörn

Rengöring av Geberit Sigma20 spolplatta

Det är viktigt att badrummet har en snygg design och smarta funktioner, men för användaren är renlighet ännu viktigare. Få ditt badrum skinande rent med några få enkla trick.

 • Enkel åtkomst
  Badrumstillbehör i förvaringslådor kan smidigt plockas undan och ytor där de stod kan enkelt och snabbt rengöras. En ännu bättre lösning är att använda praktisk inredning i dina badrumsmöbler för att utnyttja dem till fullo.
 • Enkel att tömma
  Hållaren till toalettborsten måste vara lika ren som toalettborsten själv, annars kommer vattnet som står i hållaren snabbt att sprida en obehaglig lukt. Den ska ha en enkel design och vara enkel att rengöra.
 • Spolning
  Avloppsrör behöver vårdas även om de inte är synliga i badrummet. Avlagringar kan snabbt byggas upp i vattenlås eller på keramiska ytor och göra dem svåra att rengöra. För att undvika detta så är det viktigt att städa regelbundet och skölja med tillräckliga mängder vatten.
 • Städa oftare
  Skarvarna runt toaletten och handfatet är ytor där smuts, bakterier och urinstänk lätt samlas. Detta kan ge obehagliga lukter. För att förebygga detta, rengör toaletten och handfatet regelbundet och glöm inte bort skarvarna.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.