Detta hade du inte väntat dig

Spolplattan är porten inom spolningsteknik. Först och främst har den en praktisk funktion: den aktiverar spolningen - den stora knappen för en större spolmängd och den lilla knappen för en mindre spolmängd - och ger enkel åtkomst till tekniken som är dold bakom, vilket gör det enkelt att underhålla och reparera vid behov. Men det är mycket mer kring spolplattan än så. Tack vare dess kompatibilitet är det praktiskt möjligt att lägga till en unik funktion i varje badrum. Till exempel:

Ett exempel på sömlös design

Omega60 spolplatta

Minimalistisk, enkel, rak – spolplattor som Omega60 tar ett steg tillbaka och ger badrummet en känsla av tydlighet och lugn. Faktum är att Omega60 bokstavligt talat tar ett steg tillbaka eftersom den fälls in och är jämn med väggen.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

Badrumsprodukter