Inga kalla utflykter till toaletten

Att behöva lämna din varma, härliga säng tidigt på morgonen är straff nog. Om du dessutom måste sitta på en kall toalettsits så är drömmen om en mysig start på dagen långt borta. Badrumsmattor, handdukstorkar och golvvärme kan göra att badrummet känns varmt och mysigt men toaletten själv förblir tråkigt nog kall. Men det behöver inte vara så längre – sitsuppvärmning är lösningen. Vad som länge har varit vanligt i japanska badrum kan nu bli verklighet i ditt. Föreställ dig att väckarklockan ringer. Du lämnar halvsovande sängen och fortsätter till badrummet. När du kommer dit värms sitsen automatiskt upp tack vare närhetssensorn. Allt du behöver göra är att sätta dig och njuta av värmen i sitsen.

Inte nog med att den uppvärmda sitsen gör upplevelsen mer behaglig, den ger också fördelar ur hälsosynpunkt. Värme stimulerar generellt cirkulationen vilket i sin tur stimulerar blåsan och tarmarna vilket underlättar hela processen med att gå på toaletten.

Mer verktyg för digFå inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.