Duscha Snoopy

En bra hårsil skyddar duschbrunnen från gräs och hundhår

Som de flesta hundägare vet alltför väl behöver den fyrbenta vännen en rejäl rengöring efter att lyckligt ha rullat sig i gräset eller vid sidan om stigen. Det enklaste sättet att få bort lera och smuts är att sätta hunden i badkaret eller i duschen. Men det är inte alltid populärt hos vovven som kan försöka springa iväg för att undvika att bli blöt.

Både för stora och små djur är badkaret bästa stället att tvätta dem i lugn och ro. De kan inte smita så lätt och processen blir enklare för dig. Men om din hund är stor och tung kan det vara i princip omöjligt att lyfta den i och ur badkaret på ett säkert sätt. Om ditt blöta husdjur dessutom hoppar ur badkaret är skaderisken stor både för hund och människa.

Ett säkrare val är i så fall att placera den leriga hunden i duschen. Det enda du behöver göra då är att sätta på vattnet. För att undvika att avloppet sätts igen ska exempelvis löv tas bort innan rengöringen börjar. En hårsil skyddar avloppet från både hår och gräs. Den integrerade kaminsatsen i Geberits golvränna förhindrar att avloppet blir igensatt och är enkel att rengöra. Nu kan Snoopy njuta av duschen!

Mer verktyg för digFå inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.