Vägghängda toaletter Enklaste vägen till ökad renlighet

Att välja en vägghängd toalett till badrummet eller gästtoaletten innebär att städningen blir enklare och snabbare eftersom golvytan under toaletten blir lättare att nå.

Vägghängd WC för enkel rengöring

Enklare att rengöra

Genom att installera cisternen bakom väggen döljs tekniska delar, exempelvis rör, där smuts annars lätt kan samlas. Eftersom inget längre är i vägen blir städningen av golvet mycket enklare. Dessutom är den vägghängda toalettens yttre form jämn och enkel att nå vilket gör städningen av hela badrummet smidigare.

Design Meets Function

När man väljer en toalett, är fokus på relevanta funktioner och design. Att installera en vägghängd toalett betyder att cisternen är inbyggd bakom väggen så att du kan koncentrera dig på toalettens och spolplattans design istället. Att välja en modell som är Rimfree® och har jämna yttre ytor, KeraTect® specialglasyr och borttagbar WC-sits gör städningen ännu enklare.

Kombinera kvalitet med tradition

Geberits inbyggda cisterner har installerats i moderna badrum i över 50 år. Fixturen, som är integrerad i väggen, och toaletten har en bärighet på upp till 400 kg. Geberits cisterner är formgjutna i ett stycke och varje exemplar läckagetestas flera gånger.

Fem fördelar vid rengöring av vägghängda toaletter:

  • Cisternen och vattenanslutningarna är dolda bakom väggen vilket gör att enbart själva keramiken behöver rengöras.
  • Golvet under toaletten är fritt vilket gör städningen till en barnlek. Det gör också att rummet upplevs som större.
  • Den jämna ytan på toaletten gör städningen enkel.
  • Rimfree®-toaletter har ingen spolkant där smuts och bakterier kan samlas, vilket gör rengöringen snabb och enkel.
  • Vissa vägghängda toaletter har specialglasyren KeraTect® som gör ytan särskilt enkel att rengöra.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.