Smarta funktioner Som gör ditt liv enklare

Du kommer att bli förvånad över hur många användbara badrumsprodukter med smarta funktioner som finns i Geberits sortiment. Oavsett om det är mer förvaringsutrymme, hygien, designbrunnar till duschen eller fräsch luft i badrummet – Geberit erbjuder ett mervärde i badrummet.

Ett showroom nära dig Råd på plats

Kunder i Geberit showroom

Ett besök i en av våra badrumsutställningar är det perfekta sättet att uppleva Geberits badrumsserier, få expertråd från våra återförsäljare och se fördelarna med Geberits produkter på nära håll. “Design meets function“ - namnet säger allt. Se våra produkter och deras inspirerande design och smarta funktioner. Med våra produkter blir varje badrum något alldeles extra.

Vi tycker det är viktigt att tillgodose våra kunders krav. Oavsett om rengöring, användarvänlighet, komfort, utrymme, design eller tillgänglighet är viktigt för dig har vi produkter som passar just ditt badrum.

Hitta ditt närmaste showroom här

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

3D Badrumsplanering


Planera ditt badrum online genom att använda 3D view och välj mellan flera olika alternativ.