Snabb och enkelinstallation

En VVS-installatör kan installera en duschtoalett från Geberit på cirka en till två timmar. Beroende på hur ditt badrum eller din toalett ser ut kan mindre justeringar behövas för el- och vattenanslutning.

Ta reda på mer om vilken lösning som passar bäst i olika situationer.

Geberit AquaClean duschtoalett kräver el- och vattenanslutning

Det behövs både el- och vattenanslutning för att kunna installera en duschtoalett. Vattenanslutning behövs även för en traditionell toalett, vilket innebär att det antagligen redan finns på plats. Elanslutningar är oftast installerade bakom väggen som standard i moderna badrum och toaletter. Elförsörjningen kan även ske via uttag i badrummet.

Om inget av dessa alternativ är tillgängliga kan du fortfarande genomföra installationen med ett externt vatteninlopp eller ett eluttag i närheten av toaletten.

Nybyggnation eller helrenoveringMaximera potentialen

Geberitportföljen erbjuder ett brett urval av modeller som passar såväl nybyggnation som renoveringsprojekt – från en elegant duschtoalett med en rad komfortfunktioner till en attraktiv basmodell.

Så länge de nödvändiga ström- och vattenanslutningarna finns tillgängliga kan du basera ditt beslut helt och hållet på dina egna behov och preferenser.

BadrumsmoderniseringGeberit Monolith

Geberit Monlith med Sela duschtoalett

Vid befintlig, utanpåliggande cistern eller om tid, budget eller byggnadsmaterial inte medger att cisternen byggs in i väggen, så är Geberit Monliths sanitetsmodu ett utmärkt alternativ.

Under den eleganta ytan sitter en extra smal cistern samt den sanitetsteknik som krävs. Monolith är konstruerad för att monteras snabbt och smidigt och anslutas till befintliga vatten- och avloppsrör. En elanslutning krävs för Monolith Plus och om ett uttag inte finns vid toaletten, kan el dras dit från annan plats i badrummet.

Om du har en synlig cistern och vill uppgradera ditt badrum med en duschtoalett utan att störa den grundläggande strukturen, är lösningen för dig Geberit Monolith. Den eleganta ytan på Monolith döljer en extra kompakt cistern och all nödvändig sanitetsteknik. Vissa modeller erbjuder till och med komfortfunktioner som diskret orienteringsljus.

Installationen tar vanligtvis bara några timmar. Få en snygg designdetalj i badrummet som på ett elegant sätt döljer synliga cisterner.

KundexempelLåt dig inspireras

Badrum med olika produkter från Geberit efter renovering
Badrum före renovering
Badrum med Geberit AquaClean duschtoalett efter renovering
Badrum med rött kakel före renovering
Badrum med olika produkter från Geberit efter renovering
Badrum före renovering

Oavsett om du ska bygga om eller bara byta ut ditt WC-porslin smälter AquaClean duschtoaletten sömlöst in i alla badrumsmiljöer och kan installeras på nolltid.