Ny sökfunktion i onlinekatalogen

Vår nya sökfunktion tar dig dit du behöver vara på nolltid. Vi har förbättrat sökfunktionen för fulltext så att sökresultaten du får är lämpliga och lämpligt rankade. Vi har också utökat filterfunktionerna. Särskilt i fall där det finns flera möjliga träffar så hjälper filtret dig att förfina din sökning ytterligare. Om du klickar på artikeln du är intresserad av kan du direkt se den detaljerade vyn.

Prova vår nya sökfunktion själv.

Dra nytta av den intelligenta sökfunktionen

Dra nytta av den intelligenta sökfunktionen

Redan från början strävar vi efter att hjälpa dig att hitta den artikel du behöver. Funktionen Komplettera automatiskt innebär att vår sökning börjar fungera medan du fortfarande skriver in termen i sökfältet. Ofta sökta termer visas här för att hjälpa dig. Vi föreslår också högst fem produkter och reservdelstabeller som matchar din sökning.

Ytterligare användbar information om produkten kommer att tillhandahållas för dig i sököversikten så att du kan vara säker på att det är vad du letar efter.

Förfina sökresultat

Förfina sökresultat

Vissa söktermer genererar ett stort antal träffar. För många, till och med. Vi förstår att du inte vill klicka igenom otaliga sökresultat, varför vår sökfunktion börjar med att visa dig de resultat som bäst matchar din sökning.

Vi har också utökat våra filterfunktioner för att hjälpa dig att hitta rätt produkt så snabbt som möjligt. Dessa hjälper dig att förfina och ytterligare begränsa din sökning. I framtiden kan du filtrera efter underkategorier eller andra villkor som matchar din sökfråga.

Söklistan ger dig redan ytterligare information om artiklarna, som är ännu en funktion som är utformad för att hjälpa dig att snabbt hitta rätt artikel.

Hitta artiklar via navigeringsalternativet

Hitta artiklar via navigeringsalternativet

I stället för att använda den klassiska sökfunktionen kan du också växla direkt till en produktkategori via katalognavigeringen. De olika underkategorierna och de nya filterfunktionerna är också tillgängliga i den här vyn för att hjälpa dig att hitta den artikel du behöver på nolltid.

Prova sökfunktionen nu i Onlinekatalogen