För att kunna erbjuda dig optimal service använder denna webbsida cookies. Genom att fortsätta använda vår webbsida godkänner du den här funktionen. Mer information finns i vår integritetspolicy .

Ok

Geberit Sverige

Vinn Geberit Mapress koppling nr 1 miljard

Tävla och vinn fantastiska priser

Nu har den producerats

2018 är året för Geberit Mapress försörjningssystem. Varför? Eftersom det är i år som koppling nr 1 miljard lämnar monteringslinjen vid produktionsanläggningen i Langenfeld, Tyskland. 1.000.000.000 - ett stort antal som visar tillförlitligheten och hållbarheten i systemet.

  • Den gyllene Geberit Mapress-kopplingen

Vår gåva till dig

Geberit Mapress koppling nr 1 miljard i guld

Ta med den guldpläterade Geberit Mapress-kopplingen hem! Allt du behöver göra är att svara på frågan i vår tävling. Första priset är den guldpläterade kopplingen, inklusive ett besök i produktionsanläggningen och en lyxhelg i Köln. Det finns också ett andrapris som väntar så det är verkligen värt att delta.

Dags att delta

Din chans att vinna stora priser

Fel

Jag arbetar i VVS-branschen*

Tävlingsfråga:

  • Geberit Mapress

Geberit Mapress

Behöver du hjälp på traven?

Läs mer om Geberit Mapress. Behöver du hjälp med det rätta svaret?

Gå till sidan 39

  • Var med och tävla och vinn en guldpläterad koppling
  • Geberti Mapress

Framgångsrik i praktiken

Geberit Mapress Försörjningssystem

Försörjningssystemet Geberit Mapress finns i olika material - rostfritt stål, koppar, elförzinkat stål och CuNiFe (en legering av koppar-järn-nickel). Med över 70 olika kopplingar och 3000 produkter lämpar sig systemet för tillämpningar inom dricksvattenförsörjning, uppvärmning, gas, sprinkler samt industri och fartygskonstruktion.

Försörjningssystemet Geberit Mapress

Delta i tävlingen här