För att kunna erbjuda dig optimal service använder denna webbsida cookies. Mer information finns i vår integritetspolicy .

Stäng
Geberit Sverige

Valla Torg, Stockholm

  • Referens Valla Torg, Stockholm, Geberit Mepla

På Valla Torg i Stockholm har över 300 lägenheter renoverats för att öka energieffektiviteten. Byte genomfördes av alla vatten-, värme- och återvinningsledningar samt allt sanitetsporslin. Med Geberit som partner hade alla inblandade tillgång till teknisk support, råd och helhetslösningar. Det gav minimalt med spill, snabb och enkel installation och besparingar i både tid och pengar. Vi kallar det "The Power of Less". Mindre komplexitet. Mindre oro. Mindre risk.

"Fredrik var med och presenterade Geberits produkter för byggentreprenören och såg till att vi kunde byta ut de föreskrivna rören till mer lätthanterliga Mepla. Och den support vi har fått har varit fantastisk!"
Daniel Nilsson, Projektledare på Rörfixaren i Stockholm AB

"Redan första dagen levererade Geberit 8-10 lådor med verktyg för att kapa och pressa rören. Vi slapp fundera på vad vi behövde, eller köpa in verktyg för tusentals kronor. Halva jobbet var redan gjort när vi inte behövde jaga rätt på verktyg".
Milos Savic, Lagbas och montör på Rörfixaren i Stockholm AB

Kontaktpersoner:

Fredrik Jonasson
Tel: +46 70 235 69 13
E-mail: fredrik.jonasson@geberit.com

Tony Gibbs
Tel: +46 73 984 21 82
E-mail: tony.gibbs@geberit.com