För att kunna erbjuda dig optimal service använder denna webbsida cookies. Mer information finns i vår integritetspolicy .

Stäng
Geberit Sverige

Meeting point X, Oslo

Meeting Point X i Oslo är Norges senaste och mest omfattande utställnings- och eventområde. Här har Geberit levererat en helhetslösning för badrum som med sitt Duofix-system är oumbärligt för en högkvalitativ och kosntadseffektiv installation. Geberits unika Duofix-system möjliggjorde en snabbare installation och montering, och reducerade både projektkostnader och antalet komplikationer samtidigt som man levererade en tillförlitlig lösning av hög kvalitet. I kombination med Geberits ledande framför väggen-produkter gav detta en komplett, holistisk badrumslösning.

"Med hjälp av Geberit Duofix installationssystem kunde vi använda oss av färre resurser. installatören har varit positivt inställd och kunden är väldigt nöjd". Martin Levernes, Byggherre, Steinar Levernes A/S.

Vi på Geberit kombinerar vår passion för kvalitet och teknik med nästan 150 års kunskap om sanitetsprodukter för att kunna erbjuda pålitliga produkter och tänster som underlättar livet för våra kunder. Vi erbjuder produkter som sätter standarden inom sanitetsbranschen: innovativa, sömlöst integrerade, enkla att installera och serva, och tillverkade av fina och hållbara material.

Eftersom vi vet att ett starkt samarbete med våra kunder är avgörande för deras framgång, hjälper vi även till med planering, logistik, installation, produktunderhåll och effektiv teknisk support. Högkvalitativa produkter kombinerat med snabb service - det är Know How Installed.