Struktur skapar utrymme

Skapa mer struktur i badrummet

Vad ska vi göra med alla dessa borstar, tuber och sprayflaskor? En möjlighet är badrumsmöbler. Den magiska lösningen är dock inte att installera mer möbler utan att helt enkelt skapa struktur i de skåp du redan har.

Genom att bannlysa kaos och använda dig av lösningar som skapar ordning kan du bättre nyttja utrymmet. Och har du inga badrumsskåp är det en utmärkt idé att installera det.

Organisera med lådor

Underskåp är perfekta efersom de löser två problem: de döljer vattenlås och tappvattenrör samtidigt som de skapar förvaring under tvättstället. Underskåp har lådor eller skåp där diverse accessoarer kan förvaras.

Kvalitet lönar sig

Lådor finns i många olika modeller och kan ha olika egenskaper. Lådorna ska ha högkvalitativa skenor som ser till att lådorna öppnas och stängs smidigt utan att stöka till innehållet. Det finns också lådor med fullt utdrag vilket ger ännu bättre översikt och åtkomst.

Mjukt och tyst

Moderna badrumsmöbler har mjukstängande och självstängande lådor. Ett lätt tryck är allt som behövs för att lådan ska stängas. Den mjukstängande mekanismen befriar badrummet från två källor till irritation. För det första låter inte lådan när den stängs. För det andra stängs den mjukt och försiktigt så att alla prylar står kvar där du ställde dem.

P.S. Om du vill ha ännu mer ordning så underlättar lådinredningar som du kan köpa till dina badrumsmöbler eller i ett byggvaruhus.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

Alltid uppdaterad

Fyra bilder från Geberit Tips & Tricks

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar några nyheter, evenemang eller tips för badrummet. Håll dig uppdaterad med de senaste produkterna, viktiga datum för din kalender och mer information om renlighet, optimering av utrymme, komfort, design, användarvänlighet och tillgänglighet i badrummet.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Vilket badrum är rätt för dig?

Exakt vilka behov har du? Är det utrymme, renhet eller design som är viktigast för dig? Vill du ha användarvänliga produkter? Föredrar du den extra komfort som exempelvis Geberit AquaClean duschtoalett ger? Eller vill du ha en universell design? Oavsett vilket så förenklar våra badrumslösningar dina dagliga rutiner.

Mer utrymme i badrummet
En högre nivå av renhet i badrummet
Mer funktionell design i badrummet
Mer komfort i badrummet
Ökad tillgänglighet i badrummet
Mer användarvänligt badrum