Sofistikerade badrumsrenoveringar

Badrumsrenoveringar kan vara kostsamma projekt, vilket betyder att bra planering och hållbara produkter är väldigt viktiga. Resultatet blir långvarig glädje i badrummet.

Rörigt badrum före renovering, med golvstående toalett
Vägghängd WC för harmonisk badrumsdesign

I detta exempel, förvandlas ett gammalt rörigt badrum till ett prydligt och elegant rum.

Utrymme är lyx

Att bara installera en ny vägghängd toalett och ett tvättställ med matchande underskåp ger ett mycket prydligare och renare badrum. Det beror bland annat på den fria golvytan under toaletten och underskåpet, som får rummet att kännas större.

Renhet betyder komfort

Ett väldesignat badrum är inte enbart en fråga om design och färger – hygien och renhet spelar också en viktig roll. Att undvika hörn och kanter – som kan ses i exemplet med den vägghängda toaletten – tar bort vinklar och vrår som annars måste rengöras noggrant. Ju mindre tid du behöver lägga på att rengöra badrummet, desto mer tid kan du njuta av det.

Harmonisk design

När du köper en ny soffa så är du noga med att den ska passa stilen i ditt hem. Harmoni är något du ska sträva efter också när du väljer toalett, tvättställ och badrumsmöbler. Du tar hänsyn till krav såsom renlighet, komfort och användarvänlighet när du väljer produkter till ditt badrum. Och design är pusselbiten som fulländar den perfekta badrumsmiljön.

Mer verktyg för dig Få inspiration på vägen till ditt nya badrum

Nyhetsbrev


Vårt nyhetsbrev ger dig intressanta insikter och värdefulla tips om hur ditt badrum kan förgylla och förenkla din vardag.

Inspirationsverktyg


Få nya idéer och upptäck användbara funktioner i det moderna badrummet, välj vad du gillar och vad som är viktigt för dig. I bara några steg kan du sätta ihop produkterna till ditt drömbadrum.

Badrumsprodukter

Alltid uppdaterad

Fyra bilder från Geberit tips och tricks

Prenumerera på vårt nyhetsbrev så att du inte missar några nyheter, evenemang eller tips för badrummet. Håll dig uppdaterad med de senaste produkterna, viktiga datum för din kalender och mer information om renlighet, optimering av utrymme, komfort, design, användarvänlighet och tillgänglighet i badrummet.

Registrera dig för vårt nyhetsbrev

Vilket badrum är rätt för dig?

Exakt vilka behov har du? Är det utrymme, renhet eller design som är viktigast för dig? Vill du ha användarvänliga produkter? Föredrar du den extra komfort som exempelvis Geberit AquaClean duschtoalett ger? Eller vill du ha en universell design? Oavsett vilket så förenklar våra badrumslösningar dina dagliga rutiner.

Mer utrymme i badrummet
En högre nivå av renhet i badrummet
Mer funktionell design i badrummet
Mer komfort i badrummet
Ökad tillgänglighet i badrummet
Mer användarvänligt i badrummet